Будучи піонерами у сфері упаковки та етикеток, що сприяють збуту, ми розробляємо інноваційні та індивідуальні рішення для торгівлі, промисловості та виноградарства.


Преса / Новини

Огляд 2022 – попередній перегляд 2023

Після бурхливого 2022 року Marzek Labels+Packaging має позитивний баланс і оптимістично дивиться на найближчі місяці. Завдяки команді чудових, досвідчених експертів і найсучаснішому обладнанню ми добре підготовлені до викликів 2023 року.

Прес

Трофей замкової площі

Marzek Labels+Packaging завжди поруч, коли йдеться про просування молодих виноробів в Австрії. Так само як спонсор Schlossquadrat-Trophy, де віденська гастрономічна компанія “Schlossquadrat” у співпраці з SALON Austria Wine вже 13 років відзначає найкращих молодих місцевих виноробів.

Новини


Загальні моменти

Мільйонні інвестиції в інновації

За останні два роки ми інвестували понад 13 мільйонів євро в модернізацію машинного парку та закупили багато високопродуктивних машин. Це дозволяє нам пропонувати нашим клієнтам високоякісні спеціальні етикетки з усією обробкою, аж до упаковки для масового ринку, включаючи найсучаснішу логістику.

Законодавець мод у питаннях екології

У промисловому секторі ми просунули тенденцію до більшої екологічності за допомогою багатьох продуктів, таких як знімні картонні сегменти та самоклеючі етикетки для скляних пляшок, які миються. Для виробників, які зосереджуються на екологічності, у нашому портфоліо є широкий вибір екологічних матеріалів і виготовляються етикетки з трави, каменю, дерева та виноградного паперу.

uk